Hej alle unge,

Så er ferien slut, vi starter træning igen onsdag d. 5/8 kl. 17:00

Husk at vi har turnering fredag d. 14/8, i hører nærmere.

———————————————————————-0————‐—————————————————————-

 

Så starter vi træningen op igen, vi starter på Onsdag d.22/4 kl. 1700.

Fra 1700-1800 er der træning med Simon og hjælpetræner Ulrik, efter træningen vil der være mulighed for at gå lidt huller sammen med en vejleder,
vi vil lave forskellige aktiviteter i løbet af sæsonen, turneringer,udflugter og ikke mindst lidt regelundervisning, mere herom senere.
Håber at se jer på Onsdag friske og glade og med håndsprit i lommen 😉

Til jeres forældre.
Hej jeg hedder Johnny og er medlem af bestyrelsen, Ulrik (Sara’s far) har indvilget i at være tovholder og hjælpetræner repræsenterende jer,
Simon står for det faglige og jeg er bindeleddet til bestyrelsen.
Har i gode ideer og ønsker så tag fat i Ulrik eller mig, håbet er at vi kan få en god og aktiv juniorafdeling, med masser af aktiviteter, op at stå.
Husk at forældrearbejdet er uundværligt.

På vegne af Teamet
Johnny

Er du ny i golf og interesseret så har Solrød golfklub ungdoms afdeling et godt tilbud til dig.

Vi henvender os til børn og unge fra 7 år og op til 25 år, du kan komme ned i Solrød golfklub og prøvetræne golfens finurligheder gratis 4 onsdage.
Vi har gratis træning, hver onsdag fra kl. 17-18, du kan låne udstyr af os, så det eneste du skal have med er lysten til at prøve at ramme den lille hvide bold,
og dit gode humør.

Såfremt du skulle have lyst til at forsætte med at spille golf kan du melde dig ind på Solrød Golfklubs hjemmeside www.solrodgolf.dk  du kan herefter forsætte med gratis træning som ungdoms spiller, hvis du kommer til at brænde for spillet og ønsker yderligere træning, har vi lavet en aftale med vores pro træner Simon Holmes, hvor du kan købe et klippekort med 10 lektioner a 25 minutter for 500,00 kr.

Du vil desuden som medlem af Solrød golfklub, kunne deltage i klubbens turneringer samt vores egne junior/begyndere matche i Solrød.

Oveni får du tilbuddet om at tage din mor eller far med så de også kan prøve at ramme den lille hvide bold, og det er også ganske gratis for dem 4 gange. De kan selvfølgelig også låne udstyr.

Hvis dette skulle have vakt din interesse kan du blot sende en mail til golfpro Simon på golfprosh@gmail.com eller Johnny på johnny@petersen.tdcadsl.dk
eller endnu bedre møde op i Solrød Golfklub ved klubhuset (den gule gård) en onsdag kl. 17:00

Golfhilsner

Simon. Mobil 2332 8222 og Johnny mobil 30230253