Vi starter sæsonen 23/24 d. 12/4 kl. 17:00

Vi vil præsentere den nye træner, spille et par huller og grille nogle pølser, vi er nok færdige omkring kl. 19:00,

husk at tilmelde jer !!!!!

………………………………………………………………..

Til jeres forældre.

Hej jeg hedder Johnny og er medlem af bestyrelsen, Ulrik (Sara’s far) har indvilget i at være tovholder og hjælpetræner repræsenterende jer, Jan G. hjælper til , træner Claus står for det faglige og jeg er bindeleddet til bestyrelsen.
Har i gode ideer og ønsker så tag fat i Ulrik eller mig, håbet er at vi kan få en god og aktiv juniorafdeling, med masser af aktiviteter, op at stå.
Husk at forældrearbejdet er uundværligt.

På vegne af Teamet
Johnny

……………………………………………………………………..

Er du ny i golf og interesseret så har Solrød golfklub ungdoms afdeling et godt tilbud til dig.

Vi henvender os til børn og unge fra 7 år og op til 25 år, du kan komme ned i Solrød golfklub og prøvetræne golfens finurligheder gratis 4 gange.
Vi har gratis træning, en gang om ugen, du kan låne udstyr af os så det eneste du skal have med er lysten til at prøve at ramme den lille hvide bold,
og dit gode humør.

Såfremt du skulle have lyst til at forsætte med at spille golf kan du melde dig ind på Solrød Golfklubs hjemmeside www.solrodgolf.dk  du kan herefter forsætte med gratis træning som junior spiller, hvis du kommer til at brænde for spillet og ønsker yderligere træning, har vi lavet en aftale med vores pro træner Mads, som kan give dig et godt tilbud, enten kun dig eller som hold sammen med et par andre.

Du vil desuden som medlem af Solrød golfklub, kunne deltage i klubbens turneringer(hvis rette hcp er opnået) samt vores egne junior/begynder matches i Solrød.

Hvis dette skulle have vakt din interesse kan du blot sende en mail til  Johnny på johnny@petersen.tdcadsl.dk
eller endnu bedre mød op i Solrød Golfklub ved klubhuset (den gule gård) en tirsdag kl. 17:00

Golfhilsner

Johnny mobil 30 23 02 53