Hej og godt nytår.

Konverteringstabellerne er blevet opdateret, både de fysiske i klubben og på hjemmesiden, scorekort filen på hjemmesiden det samme, det er nok mest interresant for hcp ml. 36-54.

Showet “DE NYE HCP REGLER” bliver annonceret så snart Corona og Mette tillader det.

Johnny

(tak til Søren,Raymund og Svend-Erik for en god hurtig indsats)

……………………………………………………………………..

Banenisserne Jan&Johnny har været på spil med røde pæle omkring skoven mellem hul 9 og 17, der er også rettet op på diverse hvide pæle.

Finder du noget uhensigtsmæssigt så tag fat i os 🎅🎅

……………………………………………………………………..

Der er gang i buskrydningen på hul 6

……………………………………………………………………..

Teestedet på hul 10 renoveres vinteren over, kopperne er flyttet ud foran.
Gult teested hul 17 er flyttet hen til damerne for  vinteren, det samme vil ske for hul 3

……………………………………………………………………..

Så blev der gået til den, Torsdag startede en lille flok damer op i gården, og hold da op, det var effektivt, det ser bare så flot og indbydende ud. Der var også gang i lugningen af rosenbedet, og lørdag fik bordene en mægtig gang klorin, rosenbedet blev efternusset, rhododendron bedet fik en ordentlig en på hatten så man nu faktisk kan se at der er rhododendron.                                     Kæmpe ros til de aktive damer.

En flok friske fyre drog både torsdag og lørdag ud på banen, for at give vores bunkers en over nakken. De var knap så friske da de kom ind igen, meeen sikke et resultat, selv om det var hårdt arbejde, må vi bøje os i støvet for det flotte resultat, alle green bunkers og næsten alle fairway bunkers, står nu knivskarpe og ikke mindst helt uden ukrudt.                                                                  En fantastisk indsats som ikke kan værdsættes nok, og stor anerkendelse fra både baneudvalget og baneejer, som iøvrigt blev så inspireret at han allerede begyndte at køre sand ud i de mest trængte bunkers. I løbet af næste uge vil Mads og Flemming frisere kanterne og fylde mere af de 40 kubik nyindkøbte sand i.

Tusind tak for indsatsen til de involverede, i må godt komme på mit arbejdshold en anden gang.

Fuld af respekt

Johnny

……………………………………………………………………..

Så er der sat datoer på første etape af Banens forskønnelse.

Torsdag d. 16nde kl 08:30 MAX 4 timer, ukrudt i bunkers og i gården ved klubhuset.

Lørdag d. 18nde kl. 08:30 Max 4 timer, ukrudt i bunkers og i gården ved klubhuset.

Der er allerede flere der har meldt sig, dejligt. I andre kan nå det endnu (the more the marrier)

Hilsen Johnny

……………………………………………………………………..

Efter et positivt og kontruktivt møde med Baneejeren og Mads d. 29/6, blev følgende aftalt.

Bunkers: Proceduren omkring bunkers bliver for fremtiden at der rives med maskine en gang om ugen, siderne rives ikke, således håber vi at sandet kan komme til at blive i midten/bunden af bunkeren, medlemmerne opfordres til kun at rive i bunden, således at siderne/skrænterne kan blive hårde, hvorved bolden gerne skulle trille ned i sandet. Dette er et forsøg som vi vil valuere om en måned.  vi planlægger yderligere en arbejdsdag eller to,  i opfriskningens tegn, slut juli start august, mere herom snarrest.

Teestederne er fra dags dato halveret  i bredden, og vil blive flyttet en gang om ugen i forb. med klipning. Det skulle give dobbelt så megen tid til at græsset kan komme sig, og forhåbentlig nogle bedre tee steder. Herre tee 17  og 3 , bliver lukket for sæsonen 1. oktober, da det kræver lidt mere ro for at få dem i bedre stand. Samme forsøgs periode som bunkers.

Der arbejdes stadig på en strategi for udtyndning af rundeller, især rosenbuskene er en torn i øjet for mange, Mon ikke vi opnår concensus omkring dette inden for overskuelig tid.

håber vi ses til en arbejdsdag, dato annonceres snarligt.

hilsen j&j (Jan og Johnny)

……………………………………………………………………..

Vi har  på det seneste inspiceret bunkers og teesteder, og ja nogen af bunkerne kunne godt trænge til en kærlig hånd og lidt frisk sand, og nogle teesteder har det heller ikke for godt, vi har talt med Flemming om det og aftalt at vi i næste uge vil planlægge hvad og hvordan vi kan forbedre disse.

Der vil blive aftalt en arbejds weekend, hvor vi håber på at nogle frivillige vil hjælpe til. Hoved arbejdsområderne vil blive bunkers og rydning af stier.

I dag har vi åbnet for boldvaskerne og sat river i bunkers, husk at rigtig brug af river kan afhjælpe en del af vores problemer.

Vi vender tilbage med en dato for en arbejdsweekend så snart den kendes.

Hilsen Jan&Johnny (baneudvalget)