Klubaftener for begyndere i Solrød Golfklub

Opstart for nye golfspillere. 2019

Nu starter vi op på med den nye sæson for medlemmer med et hcp mellem 40 og 72.

Første aften er torsdag den 25. april kl. 17:00. Vi mødes ved puttinggreen.

Programmet over sæsonen:

  • 17:00 til 17:30 fællestræning med pro træner Simon Holmes.
  • 17:30 – 19:30 spiller vi 9 huller sammen med en erfaren golfer.

Sidste torsdag i måneden, vil vi have fællesspisning efter spillet, som er smørrebrød pris ca. 50,- kr.
Her vil klubbens regeldommer Søren Buch komme forbi et par gange og fortælle om golfregler og etikette.

Tilmeld og frameld dig senest inden kl. 12.00 onsdagen før.

Tlimeld Begynderaften 22-august kl.  17.00                        Frameld

Tlimeld Begynderaften 29-august kl.  17.00                        Frameld     Spisning 50,-kr

Tlimeld Begynderaften 05-september kl.  17.00                 Frameld

Tlimeld Begynderaften 12-september kl.  17.00                  Frameld

Tlimeld Begynderaften 19-september kl.  17.00                  Frameld

 

Golfkørekort

Dette golfkørekort er i udfyldt stand dokumentation for, at du har gennemgået og lever op til Dansk Golf Unions minimumskrav.
Med DGU-kortet i hånden kan du spille greenfee på fremmede baner.
Du skal dog være opmærksom på, at en del baner stiller krav om et lavere handicap til gæstespillere.
golfkoerekort-2019
Mvh. Begynderudvalget

……………………………………………………………………..

Husk at reglen om” Kun spillere med dgu kort” onsdage og søndage, ikke er gældende for medlemmer af Solrød Golfklub , medlemmer må spille hver dag også juleaften, dog ikke hvis banen er lukket grundet turneringer eller andre arrangementer

DGU har lavet en ny app som hedder “GOLFQUIS”. Her kan man teste sin viden om golfreglerne, man kan spille med sig selv og få et regel handicap og man kan også dyste mod andre. Jeg synes selv det er en sjov måde at lære reglerne på, selv om man nogle gange ryster på hovedet af hvem der i alverden har fundet på disse finurligheder, men det er nu engang dem vi spiller efter, og så kan man ligeså godt lære sig så meget man nu magter.

Så har der været lidt tvivl omkring hvad der kræves for at få udleveret DGU-kort, kørekortet skal være bestået, især “spilprøven” har givet anledning til forvirring, så læs lige nøje følgende; DGU åbnede forrige år op for at man kan følge sit hcp i golbox fra hcp 72, dog skal man stadig kunne spille til hcp 54 for at få udleveret sit DGU-kort, det er her “spilprøven” kommer ind. Spilprøven kan bestås på følgende måder, Spil på banen med Simon (pro træner) som bekræfter hcp 54 eller lavere, spil på banen med begynderteamet som gør det samme, eller indberettet scorekort i golfbox underskrevet af markør med DGU-kort, husk at meddele begynderudvalget resultatet.

Mange klubber har øget handicap begrænsningen til 54, for green fee spillere, nogle kun i hverdage og andre slet ikke, se efter på deres hjemmesider, hvis i skulle få lyst til at prøve andre baner. Det er her DGU-kortet kommer i spil. Som medlem i Solrød Golfklub, er der ingen begrænsninger på vores bane.

……………………………………………………………………..

Scorekort 

Herre_scorekortray20100425-2Et interaktiv scorekort er udviklet til Solrød Golfklubs bane og stillet til rådighed for interesserede. Nu tilpasset EGA handicapsystemet for spillere med hcp 37-54 (72). Scorekortet er tilpasset banens seneste rating, slope, hcp nøgle og baneforløb og er gældende fra d. 1 maj 2014.

Klik på ikonet for at få adgang til det interaktive scorekort. Bemærk, at scorekortet er udviklet i EXCEL og kræver derfor, at du har EXCEL installeret på din egen computer. CALC er også afprøvet og kan hentes gratis fra OpenOffice.org

Når du klikker på det lille scorekort, vil du få vist en dialog, hvor du vælger, om du vil ÅBNE eller GEMME filen. Hvis du ÅBNER filen, så vær opmærksom på, at dine indtastninger forsvinder, når du lukker filen igen. Så hvis du vil genbruge dine indtastninger, skal du GEMME filen på din egen computer. Du udfylder de felter (celler), der er blå, herunder navn og handicap. Når du udfylder handicap vil dit spillehandicap og antal tildelte slag (ATS) automatisk blive beregnet og udfyldt. Bemærk fanerne nederst i regnearket, hvor du vælger, hvilket af de mange scorekort, du vil anvende. Og bemærk også, at der vil blive udskrevet 2 scorekort af gangen, når du vælger udskriv/print funktionen i dit REGNEARK.

……………………………………………………………………..